Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scanrom Solutions Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pompa de caldura
9500 €
Brand
Diplomat 6 kW
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Thermia Diplomat TWS este pompa Thermia nr 1.

Modelul Diplomat TWS este modelul de pompa de caldura cu economie buna, comfort si siguranta in functionare. Suntem siguri ca o sa apreciati rezultatul obtinut prin montarea Diplomat TWS.

Thermia Diplomat TWS este o solutie completa de incalzire/apa calda incluzand:
- pompa de caldura propriu-zisa;
- preparator de apa calda TWS cu manta din cupru sau inox de 180 l;
- rezistenta electrica de ajutor in trei trepte 3-6-9 kw pentru temperaturi foarte scazute.

Cateva argumente pentru alegerea pompei Thermia Diplomat TWS

- Diplomat TWS are un randament cu 20% mai mare decat pompele Diplomat din generatia anterioara;
- Reduce cheltuielile de incalzire cu de peste 4 ori, ceea ce rezulta intr-o economie unica;
- Perioada scurta de amortizare. Randamentul ridicat al pompei de caldura si economiile obtinute duce la calcule interesante in privinta amortizarii costului investitiei;
- Siguranta in functionare impecabila;
- Ecologica. Pompele de caldura utilizeaza energia inmagazinata in pamant;
- Monitorizare si operare/reglare foarte simpla. O singura privire la dioda cu lumina verde aprinsa va asigura ca totul este in ordine. De exemplu cresterea sau reducerea temperaturii se face cu o simpla apasare pe buton. Cu ajutorul Thermia Online puteti supraveghea pompa prin internet.

Tehnica TWS

Odata cu scaderea necesarului de energie pentru incalzire datorita izolarii mai bune a constructiilor, incalzirea apei calde devine o sarcina din ce in ce mai importanta a sistemului de incalzire. Cu ajutor tehnicii TWS (Tap Water Stratificator) dezvoltata si patentata de Thermia se obtine mai multa apa calda si la temperatura mai ridicata (65 C).

Cele mai multe preparatoare de apa calda care se fabrica in prezent au manta dubla (tanc in tanc). Caldura din apa din tancul exterior este transmisa apei din tancul interior.

Thermia a conceput preparatorul de apa calda TWS foarte adecvat pentru pompe de caldura, la care caldura este transferata de la pompa de caldura printr-o serpentina.

Testele efectuate au aratat ca temperatura apei calde devine cu cinci grade mai ridicata in acest caz comparativ cu preparatoarele tanc in tanc.
Din Gura in Gura
Alte Produse